Du har ingen varer i indkøbskurven.
Close
Filters
Søg
RSS

Blog

Nyheder fra Namm

Alle de store producenter er lige kommet hjem fra USA, hvor de har fremvist de sidste nyheder på instrument og gear fronten. I de næste par uger vil vi opdatere bloggen med de nyhedsmails der tikker ind og som vi tror I vil nyde..

Nyt fra Gibson, Line6, Akai, Behringer og mange flere.  

Klik her for at se nyheder fra Musikmessen i Namm

Klik på billedet og hent en PDF med masser af guf !

Hvis du ikke gider de andre og vil direkte til Gibson, så klik på det her billede !

Genvej til Gibson og deres 2014 modeller og specs.

Nyt fra Framus og Warwick 

Warwicks nye bud på en bas, der kan ses.

Tryk på bassen og se det sidste nyhedsbrev med de sidste fede basser og guitarer.

Nu er bloggen tilbage + og en ny side...

Det ligner, men faktisk er der kun malingen tilbage. Hele vores shop er blevet opdateret, så vi er klar til den nærmeste fremtid. 

Vi har også fået lavet en udgave, så du kan handle fra din mobil - prøv bare.

Martin guitar Clinic med Diane Ponzio

Martin guitars logo

Kom til C.F. Martin clinic med Diane Ponzio

Diane Ponzio i Gaya Musik

Nu har du chancen for at komme til helaftensarrangement i C.F. Martin-guitarernes tegn. I samarbejde med den danske C.F. Martin-importør afholder Gaya Musik Martin clinic den 23 oktober kl. 19.00,

Kom og hør/se/mærk et bredt udvalg af guitarerne fra Martins store modelprogram, og du vil bagefter ikke være i tvivl om, hvorfor instrumenterne fra Pennsylvania, USA sætter den standard, som alle andre stålstrengede guitarer måles op imod.

 Ved Clinic'en vil der desuden være minikoncert med amerikanske Diane Ponzio.

Hvis man tidligere har oplevet hende på en scene ved man, at hun både er en glimrende sangskriver og en blændende formidler af alt hvad der har med C.F. Martin at gøre - lige fra forskellen på guitartyperne i det store modelprogram til den lange historie bag det hæderkronede firma.

Martin-guitarer: kvalitet gennem generationer

Stort set alle uden- og indenlandske sangskrivere, der ejer eller ejede en guitar, har en Martin. For navne som Bob Dylan, Neil Young, Eric Clapton, Johnny Cash, Van Morrison og Paul McCartney såvel som hjemlige Lars Lilholt, Steffen Brandt, Jette Torp, Niels Hausgaard og Poul Krebs er Martin-guitaren en arbejdshest, der bruges til at skrive og fremføre musik på.

C.F. Martin-guitarerne appellerer desuden på tværs af generationerne uanset hvilken musikstil, man bevæger sig indenfor. De ses derfor også i hænderne på yngre kunstnere som The Avett Brothers, Christopher og Tina Dickow, der alle har øre for Martin guitarernes store lyd og langtidsholdbare kvaliteter.

 Kom og bliv klogere på, hvorfor din næste guitar skal være en Martin.

 

Elverfolket opfører "Italia" ved Gaya Musik

American Girl in Italy foran Gaya Musik

Vi kender alle billedet "American girl in Italy". Nu har vi set det i levende live. Teatergruppen Elverfolket opførte billedet som gadeteater fredag d. 31 August i forbindelse med natsalgsaften i Holbæk.

Vi lagde med glæde vores hjørne til og resultatet var overvældende vellykket. Det blev en flot og velspillet lille performace som fortjent samlede rigtigt mange mennesker og for en kort stund gjorde vores hjørne til både det smukkeste og det mest centrale i byen.

Tak til Elverfolket for at gøre det sjovere at være Holbækker.

Hunter Perrin og Anders Mouridsen i Gaya

Kom ind i Gaya fredag d. 24 kl. 16.00 og mød Hunter Perrin og Anders Mouridsen . – De giver også et par numre !

Fogerty Band

Hvem er de ?

Hunter Perrin : Har udover sin solokarriere, været medlem af John Fogerty?s band som guitarist fra 2007-2011 og har modtaget så dejlige anmeldelser som f.eks.

"A fascinating mixture of blues, Americana, and ragtime."  -Robert Silverstein 20th Century Guitar Magazine

"A cool looking rockabilly guitarist."  -Toronto Sun

Læs selv videre på http://www.hunterperrin.com/

- Hunter har optrådt på samtlige amerikanske TV-shows, såsom Jay Leno, Conan O'Brien og Jimmy Fallon. Har desuden optrådt på 2008 Grammy Awards med Jerry Lee Lewis og Little Richard.

 Fra Gaya til Pink, Taylor Swift og rocklegenden John Fogerty:

Vi synes da det er værd at juble, når vores lokale guitarfolk faktisk formår at komme der ud af – og det er ikke mange år siden at Anders Mouridsen var praktikant i Gaya og nu giver han den i LA, turnerer sammen med de største stjerner og er underviser på www.guitartricks.com - Kom ind og hør ham om det liv.

Anders' guitarspil vil kunne høres på Pink's opkommende album "The Truth About Love", samt Taylor Swift's opkommende album "Red".

 Efter deres optræden i Gaya holder de koncert på Vandrehjemmet sammen med gruppen Karavan

Karavan

”Karavan er et etableret bluesband fra Sverige som i flere år har samarbejdet med den L.A.-baserede danske guitarist Anders Mouridsen som i 2011 også blev en del af John Fogertys band. Derved krydsede Hunters og Anders? veje, som nu er mundet ud i et musikalsk samarbejde under navnet Hunter Perrin feat. Karavan.

Denne gruppe musikere skaber sammen en musikalsk optræden som tager dig på en rejse gennem Texas bluesen, Louisianas sump-rock, Hunters egne kompositioner med smag af Surf Rock og Rockibilly samt spændende og personlige fortolkninger af den musik, som har inspireret ham gennem årene.”

-       der burde du gå ned – også…….

Jim Marshall er død - RIP

Vi har modtaget følgende meddelelse fra Pierre, som har kendt Jim hele livet.

A Legacy of Loud ...
Jim Marshall
29 juli 1923 - 5 april 2012

Det er med stor sorg, at jeg i påsken har modtaget budskabet om Jim Marshall’s død, i året hvor hans legendariske britiske forstærkerfirma fejrer dets 50-års jubilæum.

Midt i sorgen over tabet af the Father of Loud, vil vi også gerne ære en legendarisk mand, der levede et langt og virkeligt bemærkelsesværdigt liv ...

Jim var en af de fire forfædre der er ansvarlige for at skabe de værktøjer, der gav rock-guitar som vi kender og elsker det i dag, mulighed for at blive født.

Samme banebrydende kvartet omfatter også den allerede afdøde trio af Leo Fender, Les Paul og Seth Lover - sammen med Jim, er de virkeligt hjørnestenene i alt hvad der har med rock at gøre.

 Mens vi her hos CMI begræder Jim’s bortgang, føler vi os alle tonalt rigere (og måske lidt ringere hørende!) takket være hans produkter, og vi priser os lykkelige i bevidstheden om,

at han nu er et meget bedre sted, som netop er blevet ”a whole lot louder!”

 RIP Jim ...

... Dit eftermæle; musikken og glæden som dine forstærkere har bragt til utallige millioner de sidste fem årtier, og det verdensberømte logo, der stolt bærer dit navn vil altid leve videre.

 MArshall 50 logoMarshall logo 50

DPA - Ny vokalmikrofon til scenebrug

d:facto™ vokalmikrofon


d:facto, vil være at finde på hylderne i maj 2012 ogbygger bro mellem live performance og studieoptagelser:


Vi har kun hørt den på messen i Frankfurt, hvor alt lyder lige godt/skidt, men i følge DPA selv er den baseret på deres 4011 kapsel, så det tegner umiddelbart godt.

Ekstraordinært naturlig lydHøj separation
Kan håndtere ekstremt høje lydtryk
Den bedste af de bedste
Supernyre med fremragende lydgengivelse og naturlig lyd.Parat til livet på landevejen
d:facto er godt dæmpet over for håndteringsstøj, har indbygget robust pop-beskyttelse og kan håndtere virkelig høje lydtryk.
Alsidig kapsel
d:facto kommer som standard med et kablet DPA-håndtag, men kapslen kan nemt skrues af og sættes på et trådløst Wisycom-håndtag.
Specifikationer og mere info på d:facto™ produktsiden.

 Prisen kender vi endnu ikke, men den bliver dyr, så er du advaret ! - gode ting koster...

 

 

Shit guitarists don't say !

Vi har fundet denne her video, som vi synes rammer lige på kornet. Lyt & lær...

 

Lån et V-Drumkit til din skole

Er du lærer, så kender du sikkert til baggrunden for denne kampagne, som vi synes fortjener at blive nævnt her på sitet.

Sådan "miker" du din vokal.

Vores allesammen DPA har lavet denne artikel, som du godt kan blive klog af. Tjek it out !

"Tænker du på mikrofonen som et værktøj eller et instrument? Skal mikrofonen tilføre særlige kvaliteter, eller skal den gengive stemmen helt præcist?

Denne guide kommer omkring mikrofonteknologi, det visuelle udtryk og andre overvejelser, som sangere og deres lydteknikere gør sig.

Applikationsguide: sådan miker du vokal (artiklen er på engelsk)"