Din indkøbsvogn er tom.
Filters
Søg

Handelsbetingelser

Definitioner:
Aftalens parter:
"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Gaya Musik afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

"Gaya Musik / Gaya Musik Netshop " anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside, hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:
I Gaya Musik netshop oplyses varens væsentlige egenskaber: Har du yderligere spørgsmål, eller vil du vide kan du sende en mail til shop@gaya.dk

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Derudover må vi nødvendigvis tage forbehold for trykfejl og fejloplysninger fra vore leverandører.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris i Gaya Musik er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra Gaya Musik udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Gaya Musik om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem køber og Gaya Musik er først indgået, når Gaya Musik ved en ordrebekræftelse accepterer handlen.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Gaya Musik. Vi kan desværre ikke tilbyde at sende varer pr. efterkrav, men du kan sagtens betale via bankoverførsel.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
På det tidspunkt, hvor de bestilte varer overgives til fragtfirma overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, herunder tredjemands forhold, til det pågældende firma. Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:
Gaya Musik yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til Gaya Musik i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter køber har eller burde have opdaget manglen ske til Gaya Musik inden rimelig tid. Ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Køber bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Gaya Musik har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Gaya Musik's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og Gaya Musik.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Gaya Musik's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
Gaya Musik afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

Fortrydelsesret:
Som forbrugere har du efter § 18, stk. 1, i forbrugeraftaleloven krav på 14 dages fortrydelsesret ved køb på internettet. Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du, så vidt muligt, bruge Post Danmark, DSV, GLS eller et andet lignende proffessionelt pakkefirma. Dette anbefaler vi primært fordi de omtalte firmaer gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du skal sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få dit indbetalte beløb tilbagebetalt. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private).

Det gælder ikke:
1) varer købt og afhentet i vor butik
2) varer solgt til virksomheder.
 

Forbehold for ændringer:
Gaya Musik forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Misbrug:
Misbrug af Gaya Musik Netshop vil medføre politianmeldelse.

Links:
PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen - med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation