Din indkøbsvogn er tom.
Filters
Søg

Native Instruments

Native Instruments er er en af de absolut førenden producenter af software oghardware til musikproduktion, der primært retter sig mod elektronisk musik. Firmaet blev stiftet i 1996 i Berlin, Tyskland af Stephan Schmitt og Volker Hinz. Native Instruments producerer blandt andet softwaresamplere og -synthesizere, og står herunder bag blandt andet Kontakt- og Battery-serierne

 

View as
Sort by
Display per page

Native Instruments Maschine Jam

Native Instruments MASCHINE JAM Super moderne produktions- og live performance-system. Nem at komme i gang med. Intuitiv track-opbygning. Tegn patterns med multi-track step-sequencing og ”rør” ved lyden med de dynamiske LED-guided Smart Strips.
2.995,00 kr.

Traktor DUO 2

Denne DUO 2 udgave gør det let at slippe din kreativitet løs, uanset om du mixer hjemme eller kører hårdt på dansegulvet!
795,00 kr.

TRAKTOR kontrol X1 MK2

En af de mindre TRAKTOR kontroller der er god til mange forskellige formål og kan til fordel bruges sammen andre Native Intruments produkter.
1.420,00 kr.

Traktor PRO 2

Så kom verdens mest populære DJ software som er blevet opgraderet til Traktor PRO 2. Et super stabilt 4-decks program som får dig til at mixe på ingen tid!
1.595,00 kr.

Traktor Scratch DUO 2

Så er næste generation af Traktor Scratch på gaden. Nu er det nemmere at bruge end nogensinde!
2.795,00 kr.

Traktor Scratch PRO 2

Så er næste generation af Traktor Scratch på gaden. Nu er det nemmere at bruge end nogensinde!
4.795,00 kr.