Din indkøbsvogn er tom.
Filters
Søg

Udlejning

Her finder du eksempler på udstyr du kan leje i Gaya Musik. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge, så kontakt os på mail eller i butikken. Vi har erfaringer med alle type arrangementer. Lige fra generalforsamling over paneldiskussioner til rockkoncerter.

DENNE SERVICE ER NY PÅ HJEMMESIDEN - SÅ BÆR OVER MED OS. DET BLIVER GODT......ENGANG.

Sort by
Display per page

Udlejning af anlæg.

Uanset om du skal holde en lille privat fest for vennerne eller du står for at afholde en koncert for 400 personer, så har vi alt i udstyr, samt komplette anlæg, der sørger for at lyden er i orden.
Ring og få en pris på dit arrangement.

Lille Anlæg til din fest.

Uanset om du skal høre musik fra din computer/iPad/tlf eller om du har et lille orkester* til at sørge for underholdningen, så klarer dette anlæg nemt 50 personer.
800,00 kr. pr 1 dag(e)

Anlæg til festen, hvor I kræver lidt muskler og dybde. Anlæg nr. 2

Skal der festes i gennem, kommer der en DJ, kan I lide masser af bund - så er det her noget for jer. Anlægget er også ideelt til dansebandet*. (Tjek også samme anlæg med en større mikser.) Dette anlæg klarer nemt at spille 50 -100 personer op.
1.250,00 kr. pr 1 dag(e)

Anlæg til foredrag for den lille forsamling

Her har du et eksempel på et anlæg du selv kan stille op og som vil være passende til et mindre foredrag, en lille opvisning og lignende, hvor du skal bruge enten hovedmikrofon eller trådløs håndholdt.
1.100,00 kr. pr 1 dag(e)

Concert Anlæg til den store fest, det årlige halbal eller den lille festival -All inklusive !

Skal I have et større arrangement for 250 - 800 personer og vil I være sikre på at det hele kører, hvad angår musikken og talerne. Vi tjekker op med kunstnerne, hvis det er nødvendigt. Vi leverer, stiller op, laver lydprøver, afvikler og piller ned bagefter. I skal bare fokusere på at feste.
10.000,00 kr. pr 1 dag(e)

Filter by:

Clear All
Min: 750,00 kr. Max: 10.000,00 kr.
kr.750 kr.10000